Hakkımızda

Vakfımız 2011 yılında kuruluşundan bu yana Türkiye’deki binlerce Engellinin ve ailesinin tekerlekli sandalye, ilaç, kira, erzak ve burs ihtiyacı gibi taleplerine destek olmuş ve vakıflar kanuna tabii İstanbul merkezli bir kuruluştur.

"En Büyük Engel Kalpte Olandır" sloganıyla hareket eden kurumumuz düzenlediği Eğitimler, Konferanslar, Paneller ve Türkiye'nin engelsizlere yönelik en büyük yardım gecesi olan ENGELSİZ YAŞAM ÖDÜLLERİ ile siyaset, iş, sanat ve basın dünyasında ses getirmiş ve saygınlık görmüştür.

Engelsiz Yaşam Vakfı olarak Türk Kızılayı ile işbirliği yapıp hazırladığımız projelerle Yurtiçi ve dışında ihtiyacı olan Kişi, Kurum hatta Sokaklardaki Sadık Dostlarımıza Maddi, Manevi ve Erzak Yardımları yapıyoruz. Vakfımız bu çalışmaları nedeniyle;

* 2013 Konya Mevlana Barış ve Hoşgörü Ödülleri / Yılın En Başarılı Vakfı,

* 2015 Türk Kızılayı Ödül Töreni / Yılın Fark Yaratan Vakfı,

* 2016 Dünya Yaşlılık Derneği / Zamanı Tersine Kuranlar Ödülü,

* 2017 Birey Eğitim Kurumları / Yılın En İyi Sivil Toplum Kuruluşu ve Başkanı ödüllerine layık görülmüştür.

* 2019 3.Ulusal Palandöken Ödül Gecesi / Yılın Vakfı Ödülü

* 2022 Göktürk Dergisi 4. Yılın En'leri Ödül Töreni / Yılın En İyi Stk Kurumu

Her bireyin birer engelli adayı olduğu bu dünyada vakfımıza milyonlarca gönüllü, yüzlerce şirket ve kurum gibi sizlerin de desteğini bekliyoruz.