21 NİSAN ENGELSİZ ÇOCUK ŞENLİĞİ

Ad       Ad

Ad    Ad  Ad    Ad    Ad    Ad     Ad   

 

 

 

 

Engelsiz çocuk şenliği

 

Çocuklara engelsiz eğlence

 

Anaokulu öğrencileri ünlülerle buluştular…

 

23 Nisan’a özel Engelsiz Çocuk Şenliği’nde buluştular…

 

0-6 yaş grubu ana okulu öğrencileri özel eğitim alan engelli ve yaşıtları olan arkadaşları ile “Engelsiz Çocuk Şenliği”nde bir araya geldiler. Çocuklara ünlü isimler de eşlik ettiler ve eğlencelerine ortak oldular.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı nedeniyle Engelsiz Yaşam Vakfı’nın organize ettiği Türk Kızılayı, Kare Ana Okulu, ve Banu Noyan’ın desteğiyle  önceki gün Ataşehir’de “Engelsiz Çocuk Şenliği” düzenlendi.

Hüma Hatun Özel Eğitim Ana Okulu Öğrencileri(Özel Çocuklar) ile Kare Ana Okulu öğrencileri ve öğretmenleri Kare Anaokulu’nun Ataşehir’deki merkezinde bir araya gelerek birbirlerine gösteriler yapıp eğlendiler. Çocuklara oldukça eğlenceli geçen şenlikte ünlü isimlerden Survivor yarışmasının geçen yıl ki birincisi Turabi, Fatih Mühürdar, çocuk oyuncu Emir Berke Zincidi, manken Şenol İpek, ses sanatçısı Gökhan Güney ve  Nur Ertürk de katıldılar.  

 

Çocukların çeşitli gösteriler yaparak herkesi büyüledikleri ve yeteneklerini gösterdikleri Kare Anaokulu Yönetim kurulu Başkanı Aydan Gömügen’in ev sahipliği yaptığı şenlikte Türk Kızılayı Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tan, Engelsiz Yaşam Vakfı Kurucu Başkanı Atilla Kaplakarslan ve Hüma Hatun Özel Eğitim Ana Okulu Müdürü Elif Sarıkaya birer konuşma yaparak günün anlam ve önemini anlattılar. Yapılan konuşmalarda tüm çocukların kardeş oldukları ve önlerindeki engellerin kaldırılması gerektiği vurgulandı. Şenlik ünlü isimlerin çocuklarla birlikte şarkılar söylemesiyle sona erdi.