5. FASHION ONE TV MODA ÖDÜLLERİ KAPSAMINDA 75 KIZ ve ERKEK ÇOCUĞUMUZA TAM BURS VERDİK.

5. FASHION ONE TV MODA ÖDÜLLERİ KAPSAMINDA İHTİYAÇ SAHİBİ 75 KIZ ve ERKEK ÇOCUĞUMUZA KARİYER EĞİTİM KURUMLARI’nın da katkılarıyla Kozmetik, Tekstil, Kuaförlük gibi Tam Burs vermek için düzenlenen BAĞIŞ TÖRENİ'ne Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İstanbul İl Müdürü Sayın Önal İNALTEKİN, KIZILAYI Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Ercan TAN, Engelsiz Yaşam Vakfı Kurucu Bşk. Atilla KAPLAKARSLAN, Fashion One Tv Ceo’su Enis ONAT, Engelsiz Yaşam Vakfı Yön.Kur.Üyesi Özlem Safiye Kurt, Vakıf Şeref Üyesi Kare Ana Okulu Kurucu Bşk. Aydan GÖMÜGEN, Bonart Ajan Bşk. Arif IŞIK ve İsmail BOZOK’un katılımıyla teslim edilmiştir.

Ad

Ad     Ad     Ad  Ad Ad    Ad