ADANA ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİNDE ÇUKUROVA BÖLGEMİZ TARAFINDAN ANLAMLI ETKİNLİK…

Adana Şehit Aileleri Derneği Lokali’nde gerçekleştirilen etkinlikte şehit çocukları çeşitli hediyelerle sevindirildi.
Engelsiz Yaşam Vakfı ile birlikte, U118 Lionslar, FA Emlak, Alıcı Çelik, Hakan Çakıcı, Sandalyeci Kerim Başterzi, İzol Börek sahibi Mehmet İzol ve Ses Sanatçıları Serhan Ulusu, Bedirhan Bıçakcı ve Aleyna Ses yetkililerinin destekleriyle gerçekleştirilen etkinlikte çok sayıda şehit yakını ve gazi de hazır bulundu.
‘HAKKIMIZ HELAL OLSUN’
‘Çocuklarımız Peygamber ocağında şehit oldular’ diyerek konuşmasına başlayan Şehit Anneleri Derneği Başkanı Emine Kunt, “Dağlarda, karlar arasında mücadele ederken şehit oldular. Çocuklarımız, size hakkımız helal olsun. Mekanınız cennet olsun. Ne mutlu Türküm diyene” şeklinde konuştu. Kunt, ayrıca sponsor olan firma temsilcilerine de teşekkür ederek, “Allah razı olsun” dedi.
‘SİZİN EVLATLARINIZ, BİZİM EVLATLARIMIZDIR’
Engelsiz Yaşam Vakfı Çukurova Bölge Müdürü Deray Yurdakul ise, “Adanalı olarak sofrada acıyı severiz ama yürekte değil. Yürekte acı olduğunda da birlik olmayı biliriz” dedi.
Bu amaçla ellerinden geleni yapmaya çalışacaklarını ifade eden Yurdakul, “Bizler sadece aracıyız. Asıl teşekkür şehit annelerine olması gerekir. Sizin evlatlarınız bizim evlatlarımız. Bizler evlatlarımız için buradayız. Her zaman yanınızdayız ve sesiniz olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
‘ACINIZI EN İYİ BİLENLERDENİM’
Engelsiz Yaşam Vakfı Koordinatörü Şeniz Ulusoy da bir konuşma yaptı. Ulusoy, yaptığı konuşmada, “Birinci dereceden şehit yakını olarak aranızdayım. Acınızı en yakından bilenlerdenim. Burada miniklerimizi sevindirmek istiyoruz. Neşeli dakikalar yaşatmaya çalışacağız” dedi.
Dernek lokalinde gerçekleştirilen etkinliğe karşılıksız destek veren ses sanatçıları Serhan Ulusu ve Bedirhan Bıçakçı birbirinden güzel türküleri seslendirirken, şehit ailelerinin hüzünlendikleri de gözlerden kaçmadı. Etkinliğin teknik altyapısını ise Aleyna Ses düzenledi.
Öte yandan, Börekçi İzol’un ikram ettiği börek ve baklavalar misafirlere ikram edilirken, çocuklar arasında çeşitli yarışmalar düzenlendi. Salondaki tüm çocuklara, kırtasiye malzemeleri ile kitaplar hediye edildi. @ Adana
 
adana11
 
adana22
 
adana33
 
vole