ALPET & ENGELSİZ YAŞAM VAKFI ENGELLERİ KALDIRIYOR…

 

alpet1 alpet2

alpet3alpet4

alpet5alpet6

alpet7alpet8

alpet9

 

BASIN BÜLTENİ

Engellilere destek

Engelleri kaldıralım

Engellilere sanatçı desteği

Ünlü isimler engelliler için benzin istasyonunda buluştular…

 

Engelsiz Yaşam Vakfı ile Alpet akaryakıt istasyonları arasında yapılan anlaşma ile “Alpet & Engelsiz Yaşam Vakfı Engelleri Kaldırıyor”  sloganıyla gerçekleşecek projeyle bir yıl süresince Alpet  istasyonlarından alışveriş yapan müşterilerinin ödemelerinden Engelsiz Yaşam Vakfı’na engelli vatandaşlar ihtiyaçlarında kullanılmak  üzere belli bir pay aktarılacak…

 

Bu nedenle Tophane’deki Aplet akaryakıt istasyonunda düzenlenen proje lansman toplantısına ünlü sanatçılarında katıldığı kalabalık bir davetli gurubu katıldı. Aralarında Behzat Uygur, Selçuk Ural

Kamuran Akkor, Yalçın Menteş, Ekin, 1.Sinema Güzeli Yarışması kraliçesi Dilara Gülsün Meydancı, Survivor  2017 Finalisti Burçak Tuncer ve  Hababam Sınıfı filminin oyuncuları Ahmet Arıman(Hayta İsmail), Tuncay Akça(Bacaksız), Ercan Gezmiş(Postal Rıza), Bülent Onaran(Palamut Recep), Necati Demirel(Hırsız), Ergun Sözen(Boncuk), Baki Avcı, Dinçay Çetindamar, Fazıl Ender Uzun ve Teoman Ayık destek verdiler.

 

Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vakkas Altınbaş ve Engelsiz Yaşam Vakfı başkanı Atilla Kaplakarslan’ın da katıldığı toplantıda konuşma yapan Vakkas Altınbaş “Bu projeye bizler kadar alışveriş yapan vatandaşlarımızı da bir şekilde dahil ettik. Onlar alışveriş yaparken bizlerde yapılan alışveriş ödemelerinin bir bölümünü engellilerin sıkıntılarını bir nebze de olsa ortadan kaldırmak için katkı yapmış olacağız” dedi.

Engelsiz Yaşam Vakfı kurucu ve yönetim kurulu üyeleri Av. Edip Önder, Yavuz Toraman ve Arif Işık’ın da katıldığı davette Vakıf Başkanı Atilla Kaplakarslan ise “Engelli olan her canlının yardımına koşmak bizim görevimiz. Elimizden geldiğince bütçemiz dahilinde yıl içinde pek çok kişiye yardım ediyoruz. Tekerlekli sandalyeden sağlık problemlerine kadar çeşitli yardımlar yapıyoruz. Bu sosyal sorumluluk projesi ile de katkıda bulunan Alpet’e engelliler adına çok teşekkür ederiz” dedi.