Bağışçımız Sayın Levent Kankavi tarafından Sanatçımız Yılmaz Morgül aracılığıyla bağış

Vakfımızın sayın Kurucu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve de Bölge Temsilcilerimiz 2024 yılının ilk çalışmalarına 5 Ocak Cuma günü Vakfımıza Hayırsever İş İnsanı Bağışçımız Sayın Menekşe Kankavi tarafından Bağışlanan 1 adet Aküsüz Tekerlekli Sandalye , Yalova Altıova’da yaşayan 87 yaşında %85 Ortopedik Engelli Ayşe Gençoğlu’a ulaştırılmak üzere yola çıkacaktır. Ayrıca 8 Ocak Pazartesi günü Vakfımıza Hayırsever İş İnsanı Bağışçımız Garal Tekstil Yön.Kur.Bşk. Sayın Levent Kankavi tarafından Sanatçımız Yılmaz Morgül aracılığıyla Bağışladığı 1 adet Akülü Tekerlekli Sandalye, Beykoz Yalıköy’de yaşayan 59 yaşında %55 Ortopedik Polio Sekeli Hastası Engelli Sultan Temur’e Sanatçımız Yılmaz Morgül, Vakıf Başkanımız Atilla Kaplakarslan ile katılmak isteyen üyelerimiz tarafından teslim edilecektir. Bağışçımıza Teşekkür Ederiz.