CIZRE SIVIL TOPLUM GELIŞTIRME DERNEĞINE ENGELLI KIZIMIZ BELKIS SARBOĞA IÇIN AKÜLÜ T

24 Şubat 2015 Salı

DEĞERLİ BASIN MENSUPLARI

Cizre Sivil Toplum Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa ORUN’un Vakfımıza       Cizre Metin Bostancıoğlu İlköğretim Okulunda öğrenim gören  Engelli Kızımız Belkıs SARBOĞA ( 11 Yaşında) için başvurmuş ve gelen evraklarda da %48 Tüm Vücüt Fonksiyon kaybı olduğu görülmüştür.

Sağlık Raporundaki nedenlerle okuluna devam edemeyecek olan Belkıs SARIBOĞA’ya daha once vakfımıza Engelli bir ihtiyaç sahibine Akülü Tekerlekli Sandalye verilmesi kaydı ile şartlı bağış yapmış olan İşadamı Dr. Ahmet BAYER’in Bağışı olarak Akülü Tekerlekli Sandalye gönderilmiştir.

Cizre Kaymakamlığı Makam odasında öğrencimize teslim töreninde ;

• Cizre Kaymakamı Sayın Mehmet Şamil HORASANLI,
  • Cizre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Görevli Öğretmen Sayın Mehmet DANIŞ,
  • Cizre Sivil Toplum Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa ORUN hazır bulunmuşlardır.

Bilgilerinize sunulur.

Atilla Kaplakarslan