Depremzedelere 1. Yardım Paketi Vakfımız ve Ufkun Medya İşbirliği

Aracımız Deprem Bölgesine ulaştı çok şükür, Gaziantep Aşağı Arıl köyünden başlayarak diğer köylere Jandarma ve Muhtarlar Eşliğinde bizzat Depremzedelere İhtiyaç Malzemelerinin Dağıtımına Başlandı…….Engelsiz Yaşam Vakfı & Ufkun Medya işbirliğiyle büyük Midibüs Araç Gaziantep ve Hatay’a Depremzedelere ulaştırmak için Almanya-Belçika-Hollanda Temsilcilerimiz Benan Yontar ve Aynur Kazak yönetiminde toplanan Engelsiz Yaşam Derneği Bağışları, Anadolu Yakası Temsilcimiz Sanatçı Hilal Özdemir tarafından @alkocgrup toplanan Bağışlar ile Vakfımız ve Ufkun Medya Bağışları için Toplanan Acil Yardım Malzemeleri Bebek Bezleri, Battaniye, Su, Kışlık Giysiler, Çocuk Maması, Çocuk Pudrası ve Sabunları, Süt ve Meyve Suları, Biberonlar, Konserve Yiyecekleri Öncelik Engelli Bireyler, Kadın ve Çocuk olmak üzere tüm ihtiyaç sahiplerine dağıtmak için yüklenip yola çıkmıştır. Allah tüm Bağışçılarımızdan Razı Olsun.. İyilik Yapmaya Devam Etmek için Bağışlarınızı Bekliyoruz.