Engelsiz Yaşam Federasyonu’ndan Engelsiz Yaşam Vakfı’na ziyaret

Engelsiz Yaşam Fedarasyonu’ndan Engelsiz Yaşam Vakfı’na ziyaret / Engelsiz Yaşam Vakfı “Dünya Kadınlar Günü”nde engelli kadınlara beş tekerlekli sandalye bağışladı.

BASIN BÜLTENİ

ENGELSİZ YAŞAM FEDARASYONUN DAN ENGELSİZ YAŞAM VAKFINA NEZAKET ZİYARETİ
ENGELSİZ YAŞAM VAKFINDAN DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE ENGELLİ KADIN BİREYLERE DESTEK OLARAK 5 TEKERLEKLİ SANDALYE BAĞIŞLADI…
Merkezi Ankara’da bulunan EYAF-Engelsiz Yaşam Federasyonu ve EN-KAMU-DER Engelli Kamu Çalışanları Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Kapu ve yönetim kurulu üyesi Mukaddes Çakmak, Engelsiz Yaşam Vakfı’nı ziyarette bulundu. Vakıf Başkanı Atilla Kaplanaslan’ın ev sahipliği yaptığı karşılamada Vakıf Genel  Sekreteri Tayyar Işıksaçan ve Yönetim Kurulu üyesi Ertuğrul Nezih Erdem’de hazır bulundu.
Toplantı süresince Federasyon ve Vakıf arasında ortaklaşa yapılabilecek projeler ve organizasyonlar için görüş alış verişinde bulunuldu.
Engelsiz Yaşam Vakfına yapılan ziyarete ilişkin Vakıf Başkanı Atilla Kaplakaslan “iki oluşumun bu buluşması ve yapılan görüşmeler ilerde hayata geçecek ortak projeler üzerine iyi bir buluşma oldu” dedi.
Engelsiz Yaşam federasyonu Başkanı Bülent Kapu federasyon adına Vakıf Başkanaı Atilla Kaplakaslan’a teşekkür plaketi sundu.