Engelsiz Yaşam Vakfı Dünya Süt Günü

 

Engelsiz Yaşam Vakfı ve Zigana Doğa Okulu’ nun işbirliğiyle düzenlenen Engellilere yönelik farkındalık yaratmak için “Dünya Süt Günü Kutlama Programı” 25 Mayıs 2015 Pazartesi günü saat 12.00’ de Bilgi Anadolu Lisesi’ nde yapıldı. Programa Etimesgut Kaymakamı Cumali ATİLLA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tugay GÖZÜM ve Şube Müdürü Ahmet EMRE katıldı.

Program, Engelsiz Yaşam Vakfı Ankara Şubesi Başkanı ve Bilgi Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Muhammet Abdullah TUNCAY’ ın sağlıklı yaşam için sütün önemine vurgu yaptığı açılış konuşmasıyla başladı. Ardından Bilgi Anadolu Lisesi öğrencilerinin yıl boyunca yaptıkları birbirinden güzel resim ve yazılardan oluşan serginin açılışına geçildi. Sergiyi Kaymakam Cumali ATİLLA ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tugay GÖZÜM açtı. Kaymakam Cumali ATİLLA sergiyi gezdikten sonra da etkinlik sponsoru Ultrakozmetik Temsilcisi Serdar ATASOY’ a plaketini takdim etti.

Programda Feride Bekçioğlu Ortaokulu Karadeniz yöresi, Altındağ Ümit Kaplan Özel Eğitim İş Eğitimi ve Uygulama Okulu step, Eryaman Özel Eğitim İş Eğitimi ve Uygulama Okulu Çökertme oyunlarıyla izleyicilere zevkli anlar yaşattı.

Ardından havaya balon uçurma etkinliği programı tam bir şenliğe dönüştürdü. Son olarak okulumuzun ‘Vebal’isimli  müzik grubu performanslarıyla izleyicileri coşturdu. 

Program verilen kokteylle sona erdi.

Emeği geçen herkese teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.