ENGELSİZ YAŞAM VAKFI ENGELLERİ KALDIRIYOR

Ad

ORHAN KILIÇ
 
Başkan Atilla Kaplakarslan Engelleri Kaldırıyor.. 
 
TH MANİSA - Türkhaberler,  yakın zamanda biricik kızı Ceren Kaplakarslan’ı ünlü sanatçı Rafet El Roman ile evlendiren, sevilen Engelsiz Yaşam Vakıf Başkanı Atilla Kaplakarslan’aulaşarak, engelli bir vatandaş için sandalye rica etti. Türkhaberler ve Metropol Yayın Grubunun Yurt Koordinatörü olan Hasret Dilek Delier’in ricasına duyarlılık gösteren Atilla Kaplakarslan ihtiyaç duyduğu sandalyeyi almaya ekonomik gücü yetmeyen, Manisa’da yaşayan Ağrı Doğubayazıtlı 97 yaşındaki Abdülmecit Kılıç’a tekerlekli sandalye hediye etti. 
 
Mutluluğu gözlerinden okunan Yirmi yıldır yatalak yaşayan Abdülmecit  Kılıç dedemiz;  20 yıl öncesi kaldırımda yürürken düştüm kalçam ezildi ve yatağa mahkum oldum. O günden beri yürümeye hasret kaldım. Gençlere tavsiyem yürüyebiliyorken yürüyün, koşabiliyorken koşun, her şeyin başı sağlık diye belirtti. 
 
Ayrıca Engelsiz Yaşam Vakfı Kurucu üyesi ve Vakıf Başkanı olan Atilla Kaplakarslan oğluma çok teşekkür ediyorum, çok mutluyum, Allah razı olsun ve dualarım kendisi ile dedi. Atilla Kaplakarslan; "Engelli vatandaşlara, engelsiz bir dünya yaşatmayı amaçlıyoruz. Sorunlarını ve isteklerini dinlediğimiz, bize ulaşan herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz. İhtiyacı olan tekerlekli sandalyeyi Abdülmecid Kılıç’a hediye ettik. Sevinci ve mutluluğu gözlerinden okunan engelli vatandaşımızın mutlu olması bizleri de çok mutlu etti ve engelleri kaldırmak için desteklerinizi bekliyoruz’’ diye konuştu. 
 
Ayrıca herkesin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.. 
 
Metropol Yayın Grubu olarak kızı Ceren ile Rafet'e mutluluklar dileriz. Engelli vatandaşlarımıza desteklerinden dolayı Atilla Kaplakarslan ve vakfın tüm üyelerine de  teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.