Engelsiz Yaşam Vakfı olarak Mersin Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdunu Ziyaret Ettik

Engelsiz Yaşam Vakfı Çukurova Bölgesi olarak Mersin Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu'ndaki evlatlarimizi ziyaret edip hediyelerimizi vererek, sohbet edip birlikte güzel bir gün gecirdik. Onların yüzündeki tebessüm; yuregimizde güzel bir anı olmakla birlikte her zaman yanlarında olmamız gerektiğini bir kez daha hissettirdi. Vakıf olarak bu konuda yine elimizden ve yüregimizden gelen maddi ve manevi her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Başta Çukurova Bölge Sorumlumuz Deray Yurdakul ve Vakıf genel koordinatörümüz Şeniz Ulusoy olmak üzere Bu ziyaretlerinde bize destek veren ARC firması sahibi Sayın Hüseyin Aliravci, FA Emlak Fazıl Aydın beyefendi, Alıcı Petrol ve ins Süleyman Alıcı beyefendi, Aysa-Ayaksagligi Sibel Aydogdu, Uzmar Denizcilik şirketi sahibi sayın Noyan Altuğ beyefendiye çok teşekkür ederiz.

haftasonu magazin24 Temmuz 2017

Engelsiz Yaşam Vakfı’ndan ‘Sevgi Evine’ Ziyaret
Magazin1

Engelsiz Yaşam Vakfı Çukurova Bölgesi sorumluları, Mersin ‘Sevgi Evleri Çocuk Yuvası’ ve ‘Kız Yetiştirme Yurdu’nu ziyaret etti. Yurtta bulunan tüm çocuklara hediyelerini teslim eden vakıf çalışanları, daha sonrasında onlarla sohbet edip birlikte güzel bir gün geçirdi. Vakıf sorumlusu,”Onların yüzündeki tebessüm; yüreğimizde güzel bir anı olmakla birlikte her zaman yanlarında olmamız gerektiğini bir kez daha hissettirdi. Vakıf olarak bu konuda yine elimizden ve yüreğimizden gelen maddi ve manevi her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Başta Çukurova bölge sorumlumuz Deray Yurdakul ve Vakıf Genel Koordinatörümüz Şeniz Ulusoy olmak üzere bu ziyaretlerinde bize destek veren ARC firması sahibi Sayın Hüseyin Aliravci, FA Emlak Fazıl Aydın beyefendi, Alıcı Petrol ve Süleyman Alıcı beyefendi, Aysa – Ayaksağlığı Sibel Aydoğdu, Uzmar Denizcilik şirketi sahibi sayın Noyan Altuğ beyefendiye çok teşekkür ederiz” dedi.

magazinkolik  23 Temmuz 2017

Engelsiz Yaşam Vakfı... MERSİN'Lİ ÇOCUKLARA YARDIM ELİ!..

Magazin1

Engelsiz Yaşam Vakfı Çukurova Bölgesi temsilcileri, Mersin Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu'ndaki çocukları ziyaret ederek hediyelerini verdiler.

Çocuklarla sohbet edip birlikte güzel bir gün geçiren vakıf temsilcileri örnek olacak bir davranış sergilediler.

Vakfın temsilcileri Deray Yurdakul ve Vakıf genel koordinatörü Şeniz Ulusoy ile Vakıf başkanı Atilla Kaplakarslan duygularını şu şekilde dile getirdiler.

“Yine elimizden ve yüreğimizden gelen maddi ve manevi her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.  Başta Çukurova Bölge Sorumlumuz  Deray Yurdakul ve Vakıf genel koordinatörümüz Şeniz Ulusoy olmak üzere bu ziyaretlerinde bize destek veren ARC firması sahibi Sayın Hüseyin Aliravcı, FA Emlak’tan Fazıl Aydın beyefendi, Alıcı Petrol ve İns. Süleyman Alıcı beyefendi, Aysa-Ayak Sağlığı sahibesi Sibel Aydogdu, Uzmar Denizcilik şirketi sahibi sayın Noyan Altuğ beyefendiye çok teşekkür ederiz”.

fd haber 23 Temmuz 2017

Engelsiz Yaşam Vakfı Mersin’li çocuklara ulaştı

Engelsiz Yaşam Vakfı Çukurova Bölgesi temsilcileri, Mersin Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu'ndaki çocukları ziyaret ederek onlara ilgilendiler ve hediyelerini verdiler.

Magazin1

Çocuklarla sohbet edip birlikte güzel bir gün geçiren vatıf temsilcileri böylece örnek olacak bir davra. Onların yüzündeki tebessüm; yüreğimizdeışa imza attilar.  Vakfın temsilcileri Deray Yurdakul ve Vakıf genel koordinatörü Şeniz Ulusoy ile Vakıf başkanı ,bu konuda söyle konuştular “Yine elimizden ve yüreğimizden gelen maddi ve manevi her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.  Başta Çukurova Bölge Sorumlumuz  Deray Yurdakul ve Vakıf genel koordinatörümüz Şeniz Ulusoy olmak üzere bu ziyaretlerinde bize destek veren ARC firması sahibi Sayın Hüseyin Aliravcı, FA Emlak’tan Fazıl Aydın beyefendi, Alıcı Petrol ve İns. Süleyman Alıcı beyefendi, Aysa-Ayak Sağlığı sahibesi Sibel Aydogdu, Uzmar Denizcilik şirketi sahibi sayın Noyan Altuğ beyefendiye çok teşekkür ederiz”.

saygınhaber  23 Temmuz 2017

Engelsiz Yaşam Vakfı Mersin’li çocuklara ulaştı

Engelsiz Yaşam Vakfı Çukurova Bölgesi temsilcileri, Mersin Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu'ndaki çocukları ziyaret ederek onlara ilgilendiler ve hediyeleri verdiler.

Magazin1

Çocuklarla sohbet edip birlikte güzel bir gün geçiren vatıf temsilcileri böylece örnek olacak bir davra. Onların yüzündeki tebessüm; yüreğimizdeışa imza attilar.  Vakfın temsilcileri Deray Yurdakul ve Vakıf genel koordinatörü Şeniz Ulusoy ile Vakıf başkanı Atilla Kaplakarslan bu konuda söyle konuştular “Yine elimizden ve yüreğimizden gelen maddi ve manevi her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.

bonjour la  23 Temmuz 2017