Hayırsever Yılmaz Morgül Vakfımıza Bağışladığı Akülü Tekerlekli Sandalyeyi teslim etti

Engelsiz Yaşam Vakfı gönüllüsü olan Türk sanat müziğinin güçlü sesi Hayırsever Yılmaz Morgül aracılığıyla vakıfa bağışlanan akülü tekerlekli sandalye, İstanbul Pendik’te yaşayan, çocuk felci geçirerek omurilik felcine bağlı parapleji nedeniyle yüzde seksen bir oranında Engelli aynı zamanda da kalp ve böbrek hastası olan Mehmet Ali Atalay’a teslim edildi. Akülü tekerlekli sandalyesi olmadığı için evinden çıkmakta ve kendi başına hareket etmekte zorlanan Atalay, yeni tekerlekli sandalyesi sayesinde adeta özgürlüğüne kavuştu. Vakıf kurucu başkanı Atilla Kaplakarslan, yönetim kurulu üyesi Arif Işık ve Denetleme kurulu üyesi vede Piar sorumlusu Caner Budak ile birlikte engelli bireyi evinde ziyaret eden Yılmaz Morgül “Engelsiz Yaşam Vakfı’nın gönüllüsü olarak pek çok engelliye ulaşıyoruz ve engelleri ortadan kaldırıyoruz. Bugün de burada ciddi bir engeli olan arkadaşımıza ulaştık. Engelliler şu günlerde bir de ekonomik engellerle karşı karşıya. Çok değerli bağışçılar sayesinde ihtiyaçları gideriyoruz. Bizin amacımız reklam yapmak değil. Farkındalık yaratarak bağışçıların dikkatini çekip daha çok Engelli Bireye ulaşmak” dedi. Engelsiz Yaşam Vakıfı Kurucu Başkanı Atilla Kaplakarslan ise “Kıymetli sanatçı dostumuz Yılmaz Morgül çalışmaları ile vakfımıza önemli katkılarda bulunuyor. Bugünde birlikte yine mutluluk duyacağımız bir çalışmaya imza attık” dedi. Paylaşım izni taraflardan izin alınarak yapılmıştır.