KARDELENLERDEN ENGELSİZ YAŞAM VAKFINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ…

Yaklaşık 3 yıldır Engelsiz Yaşam Vakfı olarak yaptığımız Etkinliklerle Türk Kızlayı ve Mng Kargo işbirliğiyle Kitap, Giysi, Ayakkabı ihtiyaçlarını karşıladığımız MARDİN NUSAYBİN ÇOCUK GELİŞİM  MERKEZİ’ne bağlı 30 Çocuk Sorumlu Proje Koordinatörü  Şehmus Ak ile Vakfımızı ziyaret ettiler...

kardelen1

kardelen2

kardelen3

kardelen4

kardelen5

kardelen6

kardelen7

BASIN BÜLTENİ

15 Eylül 2017 Cuma

DEĞERLİ BASIN MENSUPLARI

Yaklaşık 3 yıldır Engelsiz Yaşam Vakfı olarak yaptığımız Etkinliklerle Türk Kızılayı ve Mng Kargo işbirliğiyle Kitap, Giysi, Ayakkabı ihtiyaçlarını karşıladığımız MARDİN NUSAYBİN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’ne bağlı 30 Çocuk  Sorumlu Proje Koordinatörü  Şehmus Ak   ile İstanbula yaptıkları bir dizi Ziyaret içerisinde  Vakıf Genel Merkezini Ziyaret ederek Vakıf Başkanı Atilla Kaplakarslan’a Teşekkür Plaketi Takdim etmişlerdir.

Terör Mağduru ve Köy Çocuklarının Spor, Müzik ve Temel Eğitim konularında çeşitli özel programlar almaktadırlar. 8 Yıldır 2190 Nusaybinli 6-16 yaş grubu Çocuğun İstanbul, Bursa, Ankara ve Kapdokya’nın tarihi ve turistik yerleri gezdirilerek Çocukları Sosyal Mental ve Kültürel gelişimlerinede katkıda bulunp bölgede yaşanan kötü günlerin etkisini azaltmak ve unutmaktır. Etkinliğe ayrıca Vakıf  Başkan Yrd. Av. Edip Önder, Vakıf Yönetim Kurulu Üyesi Uzman Psikolog Esra Özkeçeci ile Vakıf Koordinatörü Şeniz Ulusoy katılmışlardır.

Bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla

Atilla Kaplakarslan                                                                           Caner Budak

Vakıf Başkanı                                                                                   Vakıf Pr Sorumlusu