Özel Çukurova Mavi Damla Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezini ziyaret

Engelsiz Yaşam Vakfı Çukurova Şubemizin Başkanı Deray Yurdakul ve Vakıf Genel Koordinatörümüz Şeniz Ulusoy Özel Çukurova  Mavi Damla Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezini ziyaret edip kardeslerimizle ilgilenip hediyelerini verdiler. Etkinliğimize destek olan Arc firması sahibi sayin Hüseyin Alıravcı beyefendiye, FA Emlak sahibi Fazıl Aydın beyefendi ve Zeynep Şen hair&make-up sahibi sayın Zeynep Şen hanimefendiye, gosterdikleri ilgi icin de Kurum sahibi sayın Muhammed Küçük beyefendi ve özveri ile çalışan personele sonsuz teşekkürler. Vakif olarak, sadece sevgi ve ilgi bekleyen bu kardeşlerimizin herzaman yanlarında ve ardında olmaya devam edeceğiz. Bu çocuklar bizim; engelleri de birlikte aşmalıyız ki yeni nesile de örnek bireyler olabilelim.