PAKET SERVİSİ ADLI TİYATRO OYUNUN PRÖMİYERİ VAKFIMIZ YARARINA SAHNEYE KONULDU

paket1

paket2

paket3

paket3a

paket3b

paket3c

paket4

paket5

paket5a

paket6

paket7

BASIN BÜLTENİ

“Paket Servis” yola çıktı

“Paket Servis” prömiyer  yaptı
 
Gençlerden oyunculardan “Paket Servis”
 
Üç kişilik oyun “Paket Servis” seyirci karşısına çıktı
 
Tamer Karadağlı’dan genç tiyatroculara destek
 
 
Üç genç oyuncunun rollerini üstlendikleri ve Türkiye’de ilk kez sahnelenen “Paket servis” adlı oyun seyirci karşısına çıktı. Kadına karşı şiddeti de eleştiren ve  ünlü sanatçılarında izlediği oyunun prömiyeri Engelsiz Yaşam Vakfı yararına yapıldı. Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı’da destek vermek için izleyiciler arasındaydı.
 
 
Hayatta var olmaya çalışan ev arkadaşı iki genç kız, erkeklerin hep kendilerini kandırdıklarını ve önlerine geçtiklerini düşünmektedir. Erkek dünyasında kadın olarak yaşamanın güçlüklerini ve kadınlara istediklerini yaptıklarını konuşurken bu duruma karşı koymaya karar verirler. Hatta erkeklerden intikam almak üzere harekete geçerler. Sadece ilk kurban kim olacak ona karar vermeleri gerekmektedir. Aslında kurban çok uzakta değildir ve sadece başına geleceklerden haberi yoktur…
 
Yönetmenliğini Onur Şenay’ın yaptığı ve her Salı gecesi Şenay Tiyatro tarafından Gayrettepe KATS Sahne’de sahnelenen komedi oyunu “Paket Servis” gala gecesiyle seyirci karşısına çıktı. Ceren Kaplakarslan, İlkem Ulugün ve Cengiz Orhonlu’nun rollerini paylaştıkları, Darlene Craviotto tarafından yazılan oyun Türkiye’de ilk kez sahneleniyor. 30 yıl önce yazılan ve uzun zamandır yönetmen Onur Şenay’ın elinde olan oyun yurt dışında sergilendiği ülkelerde oldukça beğeni kazanmış oldukça eğlenceli bir komedi oyunu. Onur Şenay “Bir süreden beri oyunu sahnelemek istiyordum. Birbiriyle uyumlu üç genç oyuncuyu bir araya getirmek istedim. Onları da bulunca bu sene sahnelemeyi uygun buldum. Üç aylık sıkı bir çalışma ile seyirci karşısına çıktık” dedi. Genç tiyatro oyuncularına destek veren KATS Sahne’de sergilenen oyunun prömiyeri ise Engelsiz Yaşam Vakfı yararına yapıldı. Prömiyer gecesinden elde edilen gelir ile iki engelliye tekerlekli sandalye satın alınarak ücretsiz olarak verilecek. Vakıf başkanı Atilla Kaplakarslan finalde oyunculara ve destek olanlara plaketlerini verdi.
 
Taş fırın erkeği Tamer Karadağlı’dan destek…
 
Oyunun prömiyer yaptığı geceye katılan isimlerden Bora Gencer’in yanı sıra taş fırın erkeği ünlü oyuncu Tamer Karadağlı vardı. Ünlü oyuncu oyun öncesi sahneye çıkarak son provalarını yapan gençlere başarı diledi. Oyunun final bölümünde ise Hababam Sınıfı oyuncuları konuk oyuncular olarak sahneye çıkıp rol kestiler. Diğer oyunlarda da sürpriz ünlü isimlere yer veren oyunun oyuncularından Amerika’da oyunculuk eğitimi almış ve Kamuran Akkor’un torunu olan Cengiz Orhonlu,  tiyatro sahnesine ilk kez çıkaran ve tiyatroda da rüştünü ispat etmek isteyen Ceren Kaplakarslan ile TV dizilerinden tanıdığımız İlkem Ulugün’de oyunda oldukça başarılıydılar.