Pereira baba! Fenerbahçeli futbolculardan çocuklara destek

Başkanlığını Atilla Kalpakarslan’ın yaptığı, Engelsiz Yaşam Vakfı  21 Mart  “Dünya Down Sendromlular Farkındalık Haftası” kapsamında "Fenerbahçe’nin  Melek Yüzleri"  projesi kapsamında Down Sendromlu gençleri, Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde Fenerbahçe teknik heyeti ve futbolcularla bir arada buluşturdu. Vitor Pereira’nın down sendromlu çocuklara karşı gösterdiği sıcak ilgi ve sevgi ise herkesin dikkatini çekti. Engelli çocuklara karşı ayrı bir sevgisi ve ilgisi olduğunu belirten teknik adam “Bu çocuklar bizim için çok özel olmalı ve onları herkesten çok daha fazla korumalıyız” dedi.

Etkinlik sonunda Fenerbahçe Kulübü menajeri Hasan Çetinkaya tarafından Down Sendromlu çocuklara ve gençlere  Fenerbahçe forması hediye edildi. Etkinliğe vakfın Ankara Şube Başkanı Muhammed Abdullah Tuncay, Fenerbahçe kongere üyesi ve Kare Anaokulları kurucusu Aydan Gömügen, Gebze Özel Eğitim Merkezi ve Tomurcuk Vakfı’ndan çocuklar ve gençler katıldılar.

Ad

Ad      Ad    Ad