Vertera Gida tarafından Bağışlanan 100 kutu Ürünü teslim ettik..

07.06.2021 Pullman Hotel'in Mekan Sponsorluğunda gerçekleştirdiğimiz 11.YILIN EN İYİLERİ ÖDÜL TÖRENİmizeAna Sponsor olarak katkı yapan VERTERA GIDA Gala Gecemizde vadettiği 100 paket ürünü 1-7 Haziran Dünya İyot Yetersizliği Haftası nedeniyle bugün VERTERA Gıda Ülke Müdürü Sayın AnnaTISHENKO,Vakıf Bahçemizde bize teslim etti bizde vakıf olarak aynı anda Beykoz Engelliler Derneğine Başkan Sayın Hasan POLAT'a Engelli Bireyler ve Ailelerine Ücretsiz olarak kullandırmak üzere Vakıf Kurucu Genel Başkanımız Sayın Atilla Kaplakarslan ve Vakıf Yönetim Kurulu Üyemiz ve Genel Koordinatörümüz Şeniz Ulusoy’un katılımıyla Vakıf Bahçemizde Bağışladık. Anna TISHENKO ürünlerin faydalarını açıklayarak "İyot yetersizliğinin en olumsuz ve yıkıcı etkilerinin gözlendiği risk grupları; doğurganlık çağındaki kadınlar, gebeler, bebekler ve çocuklardır. Bebek ve çocuklarda büyüme ve gelişme geriliği, zeka düzeyinin akranlarına göre en az 13.5 puan daha düşük olması, öğrenme yeteneği ve okul başarısında azalma, gebelerde düşük ve ölü doğum riskinde artma ve her yaşta guatr, iyot yetersizliğinin oluşturduğu önemli sağlık problemlerinden sadece birkaçıdır."demiştir.